Чоловік розповів, про що сигналізує відсутність доторків / Колаж УНІАН / ua.depositphotos.com, Скриншот

Популярний у TikTok блогер Рік Нетшиозві, який називає себе шлюбним консультантом, заявив, що явною ознакою близького завершення стосунків є відсутність фізичного контакту.

Чоловік має понад 348 тисяч підписників. В одному з відео, яке набрало більше 1 мільйона переглядів, Нетшиозві заявив, що стосунки між людьми вмирають, коли позбавляються дотиків. За його словами, дотик - найважливіший компонент шлюбу.

"Ви більше не обіймаєте одне одного. Поцілунки вже не ті, або вони не такі часті, як раніше. Коли ви спите, половина людини - це її половина, а інша половина - це ваша половина. Ваші ноги більше не торкаються один одного", - сказав він.

Відео дня

У коментарях до відео думки розділилися. Частина коментаторів погодилася з його словами, інші ж вважають, що деяким людям просто хочеться виспатися вночі.

"А може вони просто досягли нового рівня комфорту і наступного кроку в шлюбі. Ми вже все це зробили, тепер хочемо спати", - написав користувач, який перебуває у шлюбі вже 30 років.

Інші думки щодо стосунків: 

Раніше видання HackSpirit опублікувало 12 моделей поведінки чоловіка, які можуть свідчити про те, що вас розглядають в якості "запасного варіанта".

Також вони наводили малопомітні ознаки, за якими можна вирахувати людей, що користуються вами заради особистої вигоди. Вони радять довіряти внутрішнім відчуттям в таких питаннях.

Вас також можуть зацікавити новини: