Існують натуральні недорогі засоби проти випадіння волосся / depositphotos.com

Майже кожен у своєму житті хоч раз страждав від випадання волос. Причини для цього можуть бути різними, починаючи від віку і неправильного харчування до значної втрати ваги, хронічного дефіциту заліза, захворювань щитовидної залози, пологів.

Враховуючи, що випадання волосся широко поширене, ринок переповнений продуктами, які обіцяють допомогти. Однак існують натуральні і недорогі засоби, які можуть допомогти зупинити випадання волосся і навіть прискорити його ріст, пише ABC News

У список шести ефективних засобів для вашого волосся входять:

Відео дня
  1. Кокосове масло
  2. Розмаринове масло
  3. Масло перцевої м'яти
  4. Червоний женьшень
  5. Сік цибулі
  6. Масаж шкіри голови

Що потрібно знати перед застосуванням

Природні засоби являють собою розчини для місцевого застосування, тобто їх слід наносити на шкіру голови. Оскільки застосування цих засобів потенційно може викликати роздратування шкіри голови, варто протестувати розчин на невеликій ділянці шкіри протягом дня або двох.

Крім того, кожен із перерахованих засобів слід використовувати через ніч або кожні два-три дні, а не щодня. Крім того, потрібно терпіння, оскільки для того, щоб побачити будь-які результати, може знадобитися від трьох до шести місяців.

На які інгредієнти в засобах для волосся варто звернути увагу

У засобах по догляду за волоссям зустрічаються інгредієнти, які потенційно можуть викликати випадання волосся, а також вплинути на загальний стан здоров'я. Зокрема, варто уникати спирту, оскільки він сушить волосся, робить його ламким. 

З іншого боку, корисні інгредієнти, які слід шукати в засобах по догляду за волоссям, включають кофеїн, ментол або м'яту, які посилюють кровотік при нанесенні на шкіру голови.

Раніше УНІАН розповідав, що зміцнити волосся допоможе лавровий лист. Він має велику кількість вітамінів і мінералів. Це поєднання в сукупності з ефірними маслами може стати вітамінною бомбою.

Вас також можуть зацікавити новини: