Густоту волосся можна повернути звичайною спецією / фото ua.depositphotos.com

Майже кожна жінка хоча б раз страждала від випадіння волосся. Ця проблема змушує шукати вітаміни, пити колаген і перелопачувати інтернет в пошуках відповіді. Лавровий лист для волосся може стати тим самим простим рішенням.

Ця спеція є на кухні будь-якої господині, але мало хто знає, що прекрасний аромат не єдина її перевага. Лавровий лист має велику кількість вітамінів і мінералів. Це поєднання в сукупності з ефірними маслами може стати вітамінною бомбою.

Як застосовувати лавровий лист при випаданні волосся

Якщо ви ще не знаєте, що потрібно втирати в шкіру голови проти випадіння волосся, то цей рецепт краси для вас. Для створення вітамінної маски знадобиться:

Відео дня
  • вода - 500 мл
  • лаврушка - 4 шт.
  • сушені квіти ромашки - 1 ст. л.
  • корінь лопуха - 1 ст. л.
  • розмарин - 1 ст. л.

Змішуємо з водою все трави, доводимо до кипіння і тримаємо на вогні після цього близько п'яти хвилин. Коли вода охолоне, проціджуємо все і готову суміш трав наносимо на шкіру голови. Змивати потрібно через півгодини.

Навіщо обполіскувати волосся лавровим листом

Якщо крім випадіння волосся, вас мучить жирна шкіра голови, то і тут диво-спеція може прийти на допомогу.

На 1 літр води досить взяти не більше п'яти "лаврушек", і довести відвар до кипіння. Після охолодження проціджуємо і можна використовувати настій для ополіскування волосся після миття.

Для тих, хто не готовий кожен раз витрачати багато часу на подібні процедури, але хоче випробувати лавровий лист для волосся - спрей стане справжньою знахідкою. Він допоможе збагачувати ваше волосся цілим клондайком вітамінів і може використовуватися на щоденній основі.

  • окріп - 150 мл
  • лавровий лист - 5 шт.

Спецію подрібнюємо і заливаємо водою. Настоюємо 1-1, 5 години і проціджуємо. Зберігати такий настій можна в пляшечці з пульверизатором близько п'яти днів в холодильнику. Використовувати можна і на сухі, і на вологе волосся.

Вас також можуть зацікавити новини: