Бізнесмен рекомендував це питання як протиотруту від синдрому самозванця / фото ua.depositphotos.com

Мільйонер Метт Гіґґінс, який пройшов шлях від прибирання столів у ресторані швидкого харчування та заробив свої статки самотужки, назвав запитання з трьох слів, яке допоможе змінити життя та стати успішним, пише CNBC Make It

"Життя визначається не тим, де ми починаємо або навіть тим, де ми закінчуємо, а тим, яку відстань ми долаємо. І спосіб подолати більшу відстань, ніж ви коли-небудь могли собі уявити, - це постійно ставити собі одне просте запитання: "Чому не я?" - заявив він.

Бізнесмен рекомендував це запитання як протиотруту від синдрому самозванця, з яким протягом життя стикаються близько 70% людей.

Відео дня

Він упевнений, що запитання: "Чому не я?" може допомогти вашому мозку шукати можливості, які ви могли б навіть не розглянути.

У його випадку таке мислення допомогло йому стати наймолодшим (у 26 років) прес-секретарем мера в історії Нью-Йорка і заробляти від 35 000 до 100 000 доларів на рік. У 2012 році він став співзасновником RSE Ventures, компанії, яка допомогла йому стати мільйонером.

"Ви неминуче зіткнетеся з ситуаціями, які змусять вас сумніватися у своїх можливостях, але вихід із зони комфорту з амбітним підходом може допомогти вам продовжувати рухатися вперед. Ніколи не дозволяйте нікому переконати вас, що ваше минуле обмежує ваше майбутнє; воно тільки встановлює основу", - заявив Гіггінс.

Нагадаємо, раніше було названо 12 безглуздих звичок, які непомітно вас виснажують.

Вас також можуть зацікавити новини: