Експерти рекомендують завести одну з цих семи порід собак / фото ua.depositphotos.com

Одне з найпрекрасніших почуттів в житті - коли після важкого дня ви повертаєтеся додому, а ваш пухнастий друг збиває вас з ніг, готовий лизати і обіймати. Їх хвіст, що виляє, і збуджене тявкання миттєво знімають стрес, нагадуючи вам про безумовну любов і відданість, які дарує улюбленець.

Видання StudyFinds з'ясувало, які собаки є найбіш ласкаві.

Великий дог або грейтдаун

Грейтдани - це ніжні гіганти. Це одні з найбільших собак у світі, але вони також дуже милі. Відомі своєю любов'ю, грейтдани - це собаки, які не усвідомлюють своїх розмірів.

Відео дня

Вони намагаються згорнутися калачиком на колінах і щиро дивуються, чому не виходить. Обожнюють притискатися до улюблених людей і не дуже добре переносять самотність.

Грейтдауни обожнюють притискатися до улюблених людей / фото ua.depositphotos.com

Лабрадор

Це універсальна порода, відома своїм доброзичливим і товариським характером. Вони розумні, врівноважені, легко піддаються дресируванню і завжди прагнуть догодити. Вони чудові компаньйони на вулиці чи вдома і зроблять все для своїх улюблених людей.

Лабрадори відмінні компаньйони на вулиці або вдома / фото ua.depositphotos.com

Пітбультер'єр або пітбуль

Пітбультер'єри відомі своєю мускулистою поставою та зовнішнім виглядом, що лякає, але вони надзвичайно віддані, теплі та дуже веселі. Багато собак цієї породи люблять обійматися. Це прекрасні сімейні собаки, які ласкаві навіть до дітей.

Правильна соціалізація, дресирування і трохи турботи зроблять пітбулів кращим компаньйоном. Вони можуть захопити ваше ліжко або оселитися на колінах, хоча їх вага може досягати 40 кілограмів.

Головне в роботі з пітбулями - розуміти їх потреби в догляді і фізичних навантаженнях, а також послідовно проводити дресирування з позитивним підкріпленням.

Пітбулі - прекрасні сімейні собаки, які ласкаві навіть з дітьми / фото ua.depositphotos.com

Ньюфаундленд

Канадський ньюфаундленд, відомий своєю вражаючою силою і любов'ю до плавання. Історично ця порода використовувалася рибалками для порятунку на воді і перетягування сіток.

Ньюфаундленди можуть виростати майже до 70 кілограм і це все чиста любов. Ці ніжні гіганти відомі своїм спокійним, люблячим характером. Вони люблять повалятися поруч з людиною і на ній.

Майже 70 кілограм чистої любові від Ньюфаундленду / фото ua.depositphotos.com

Золотий ретривер

Ретривери - популярна порода, відома своїм доброзичливим і м'яким характером, гарною золотистою шерстю, розумними очима і міцною мускулистою статурою.

Головна риса характеру золотистого ретривера, яка перевершує всі інші, - це його вроджене бажання догодити. Не дарма голденів часто використовують як терапевтичних і службових собак. Вони дуже добре реагують на дресирування з самого раннього віку і найбільше у світі хочуть догодити своєму господареві.

Маючи рівний темперамент і високу толерантність до активності, ретривери потребують багато уваги та соціальної взаємодії.

Володіючи рівним темпераментом і високою терпимістю до активності, ретривери потребують багато уваги / фото ua.depositphotos.com

Боксер

Боксер відомий своєю міцною та м'язистою статурою. Ця порода підкорює серця багатьох любителів собак. Завдяки виразним очам, грайливому характеру і непохитній відданості боксери є експертами по обнімашкам.

За даними американського кінологічного клубу, ця порода одна з найпопулярніших серед сімей, оскільки боксери люблять бути поруч з людьми, і величезна частина їхньої особистості часто визначається прагненням до людської ласки. Відомо, що вони особливо добре ладнають з дітьми.

Боксери люблять бути поруч з людьми / фото ua.depositphotos.com

Мопс

Останнє місце в нашому списку займає мопс, також відомий як "клоун собачого світу", це невелика порода, яка з'явилася в Китаї понад 2 тисячі років тому. Завдяки своїй характерній зморшкуватій мордочці, завитому хвосту і виразним очам мопси підкорили серця любителів собак по всьому світу.

Мопси люблять своїх господарів і дуже потребують їх уваги майже весь час. Вони часто ходять по п'ятах і хочуть розтягнутися на ліжку або на колінах. Вони люблять, коли їм погладжують живіт, цілують та обіймають.

Мопси - не найенергійніші собаки через часті проблеми з диханням, але вони із задоволенням проведуть з вами день на дивані. Мопси, як правило, люблять усіх і із задоволенням діляться своєю прихильністю. Вони чарівні і знають це. Чим більше ласки вони отримують, тим більше віддають натомість.

Мопси люблять своїх господарів і дуже потребують їх уваги / фото ua.depositphotos.com

Раніше УНІАН писав, що названо топ-20 порід собак для квартири.

Вас также могут заинтересовать новости: