Жінка показала свій незвичайний туалет / фото ua.depositphotos.com

Хоча ванна кімната може бути однією з найбільш відвідуваних кімнат будинку, вона часто є однією з найменш цікавих. Однак цього не можна сказати про жінку, туалет якої викликав справжній переполох в мережі.

Розмістивши допис в TikTok під ніком @iskrip, жінка провела для глядачів екскурсію по будинку, де на перший погляд не було нічого незвичного. Жінка показала вітальню, яка здавалася абсолютно звичайною, але, пройшовши повз раковину, в поле зору з'явилися невеликі сходи. На самому верху сходів, навпроти дзеркала, знаходиться унітаз. Вона розповіла, що вони навіть лагідно називають його "тронною залою".

Відео стало вірусним, воно зібрало понад 100 000 переглядів та сотні коментарів. Люди не могли повірити своїм очам і змушені були повідомити жінці, наскільки вони були вражені. "Гра в туалети", - пожартував один з глядачів, порівнявши кімнату з популярним серіалом"Гра престолів".

"О, це буквально туалет нагорі", - сказав інший. "Чесно кажучи, це найогидніша туалетна кімната", — додав третій. Четвертий пожартував: "Братан, буквально трон". Інші вказували на потенційну небезпеку дивної ситуації з туалетом, а також на те, наскільки незручним може бути його використання.

"Уявіть, що хтось падає зі сходів", — сказав стурбований коментатор. "Уявіть, що ви намагаєтеся дійти до туалету в нетверезому стані", — зазначив інший глядач. "Але ви просто зможете побачити все це в дзеркалі", - пожартував хтось інший. Інший додав:"Це мене налякає".

"У кожного вдома є одна річ, яку всі вважають такою крутою. Це може бути потайна шафа, маленький кінозал, гаджет", — відповіла коментаторам господиня незвичайного туалету.

Актуальні новини про туалет

Гастроентеролог пояснив, чому не варто користуватися телефоном, сидячи в туалеті. Невинне перегортання стрічки може закінчитися гемороєм та випадінням прямої кишки. Якщо ви йдете до туалету і берете з собою телефон, щоб провести час, знайте, що це може бути небезпечним для здоров'я. Про це попереджає доктор Сетхі, який пройшов навчання в Гарварді та Стенфорді.

Вас також можуть зацікавити новини: