Жінка обрала для доньки дуже "дивне" ім'я / фото ua.depositphotos.com

Жінка разом з чоловіком вибрали ім'я для своєї доньки, яка ось-ось повинна з'явитися на світ. Парі здається, що це ідеальне ім'я для їхньої дівчинки, але при цьому майбутня мама турбується, що воно здасться занадто "дивним" її сестрі.

"Наша дівчинка повинна народитися через місяць, і нам дуже подобається ім'я. Єдина проблема полягає у тому, що вона римується з іменем мого племінника", - написала вона у своєму недавньому дописі на Mumsnet.

Йдеться про імена Марні та Барні. Жінка вважає свою сім'ю дружною, хоч вони і не живуть все поруч.

Відео дня

"Ми з чоловіком дуже любимо це ім'я, але я переживаю за реакцію моєї сестри, оскільки вона може відкрито говорити про речі, які їй не подобаються. Я не знаю, чи вважатиме вона це дивним... Мій чоловік вважає, що ми повинні просто використовувати це ім'я. Або ви думаєте, що це проблема?".

У коментарях деякі користувачі дещо здивувалися описаною ситуацією, інші просто висловили думку, що це не проблема насправді: "Ви завжди так багато думаєте?", "Ім'я дитини моєї сестри римується з ім'ям моєї дитини, і це взагалі не проблема. Навіть не подумав би про це".

Раніше УНІАН писав, як чоловік зробив тест ДНК і виявив найчорнішу таємницю своєї бабусі. За його словами, набір для ДНК-тестування він придбав за примхою, а в підсумку виявив цілу другу сім'ю, про яку досі нічого не знав. Завдяки ДНК-тесту чоловік дізнався про біологічного батька своєї матері:

Вас також можуть зацікавити новини: