Жінка обурюється тим, що її сусідка будить її своїм раннім відходом на роботу/ depositphotos.com

Всі люблять добре висипатися, і зляться, коли їх будять, але одна жінка в своїх претензіях зайшла занадто далеко. Вона обурилася тим, що її нова сусідка щоранку перериває її сон, виїжджаючи на роботу рано вранці, заводячи свою стару машину, щоб поїхати на роботу.

Як пише Mirror, жінка в мережі поскаржилася на своїх нових сусідів – сім'ю з трьома дітьми. Жінка, якій потрібно багато спати через стан психічного здоров'я, каже, що мати сімейства її "дратує і поводиться егоїстично, працюючи в "дивні" години".

"Вона працює в дивні години і більшість днів йде з дому на роботу о 4:30 ранку. Вона має стару машину, і двері скриплять, коли вона їх відчиняє. Також вона зазвичай сидить в машині з працюючим двигуном 5 хвилин, перш ніж виїхати", - заявила жінка.

Відео дня

Незадоволена жінка заявила, що розповіла сусідці про свої проблеми зі здоров'ям і попросила її змінити години роботи, купити нову машину або припаркуватися в іншому місці, щоб її не турбували. Однак, що цілком логічно, її прохання залишилися невиконаними.

"Вона сказала, що шкодує, що турбує мене, але не може змінити графік роботи. Вона сказала, що вони не можуть дозволити собі замінити машину, і, оскільки це стара машина, їй потрібно прогріти її, перш ніж кудись їхати... Вона не хоче паркуватися далеко від дому і не вважає безпечним гуляти самостійно рано вранці без вуличних ліхтарів", - написала обурена жінка.

Вона стверджує, що тепер їй доводиться спати після обіду, а це означає, що вона втрачає "час для себе".

Її пост в мережі викликав бурхливу реакцію читачів, приголомшених проханням жінки. У коментарях їй пояснюють, що це абсолютно нормальний повсякденний шум і радять купити затички для вух.

Конфлікти з сусідами

Жінка посварилася з сусідом через те, що вона дозволила одній із собак помочитися на його дворі.

А інша жінка скаржиться на сусідку. тому що вона "моторошна" і цікава. Кожен раз, коли хтось відкриває двері, поки сусідка на вулиці, то вона намагається заглянути всередину.

Вас також можуть зацікавити новини: