Папуга запам'ятав слова чоловіка / фото ua.depositphotos.com

Зрада чоловіка з В'єтнаму була викрита після того, як папуга "розповів" його дружині про таємний роман з домробітницею.

Як повідомляє видання The Thaiger, дружина чоловіка-зрадника пояснила, що у них був успішний меблевий бізнес, на ведення якого вони витрачали багато часу. Тому було вирішено найняти домробітницю.

Жінка найняла домашню працівницю із сільської місцевості, яку порекомендував спільний знайомий. Незважаючи на те, що вона була на 10 років старша за дружину, вона випромінювала чарівність і була дуже професійною, охайною та доброзичливою.

Відео дня

Помічницю по господарству поселили у вільній кімнаті поруч з балконом, де жив папуга. Через півроку роботи домробітниці у них дружина стала помічати, що чоловік поводиться підозріло. Спочатку він здавався незграбним і сором'язливим поруч із домашньою працівницею. Дружина припустила, що це типова поведінка чоловіків, які зіткнулися з незнайомою жінкою в своєму будинку, і не запідозрила подружньої невірності.

Однак в останні місяці дружина стала помічати незвичайну поведінку чоловіка. Він рідко відвідував майстерню або спілкувався з друзями, замість цього більшу частину часу проводив з папугою.

Одного разу дружина повернулася додому раніше, ніж зазвичай, і покликала домробітницю, щоб та відкрила двері. Не отримавши відповіді, вона зателефонувала їй, та вибачилася і пояснила, що розвішувала білизну. Жінка була здивована, адже помічниця по господарству зазвичай розвішує одяг у сонячну погоду вдень. Чоловік теж поводився дуже підозріло. Але дружина відігнала думки про його зраду, адже вона більш приваблива, ніж домашня працівниця.

Все змінилося в один прекрасний день, коли дружина винесла свіжовипраний одяг на балкон. Відчинивши двері, вона почула, як папуга відтворює дивні та відверті фрази. В'єтнамка зрозуміла, що птах запам'ятав слова, сказані чоловіком під час близькості з домробітницею. Таким чином, подружня зрада стала очевидною.

Тоді дружина встановила приховану камеру в кімнаті покоївки і протягом тижня зафіксувала явні докази їхньої подружньої невірності. Дружина також підслухала, як чоловік сказав робітниці, що він стомився від дружини і шукає нових вражень. Незабаром після цього в'єтнамка подала на розлучення. 

Оригінальний спосіб мстити за зради

Раніше самотній чоловік з Австралії знайшов своє покликання, викриваючи жінок, що зраджують своїх партнерів. Він фотошопить себе до фотографій пар, в яких дружина проявляє невірність. Користувачів мережі нерідко виводять із себе такі витівки Інгрема, йому радять зайнятися пошуком своєї коханої.

Вас також можуть зацікавити новини: