Жінка викрала коханку чоловіка / фото ua.depositphotos.com

У Малайзії жінка, яка хотіла помститися чоловікові-зраднику, та мати невірного чоловіка викрали його коханку. Цікаво, що все це сталося в авто чоловіка, повідомляє The Straits Times.

Зазначається, що чоловік звернувся до поліції після того, як з ним трапилася досить дивна подія. Він залишив свою 26-річну коханку в заведеному авто. Раптово в машину забралися невідомі й викрали її разом з дівчиною. Цікаво, що викрадачки відключили мобільний телефон коханки.

Але поліції все ж вдалося вистежити автомобіль, та в салоні вони не знайшли викрадену дівчину. Пізніше правоохоронці заарештували викрадачів, ними виявилися дружина і мати зрадника, а також невідомий чоловік. Незабаром знайшлася і постраждала. Вона отримала незначні травми носа, обличчя, голови та тіла і була доставлена до лікарні.

Відео дня

Справа була класифікована як викрадення, а підозрювані тепер під вартою. Мати й дружина невірного чоловіка кажуть, що хотіли покласти край позашлюбному інтимному зв'язку.

Курйозні історії зі зрадами

Раніше дві американки дізналися, що зустрічаються з одним і тим же чоловіком. Вони перехитрили свого коханого і кинули його в аеропорту, а самі разом поїхали у відпустку. 

А буває і таке: блогерка дізналася про зраду чоловіка, помітивши родиму пляму у дитини своєї найкращої подруги.

Також самотній чоловік з Австралії Джей Інграм знайшов своє покликання, викриваючи жінок, що зраджують своїм партнерам. Він фотошопить себе до фотографій пар, в яких дружина проявляє невірність.

Вас також можуть зацікавити новини: