Причини смерті горили наразі не встановили / скриншот з відео

В американському зоопарку помер найстаріший у світі самець горили. Примату був 61 рік, його звали Оззі. Він був легендарною горилою та залишив після себе дітей, онуків та навіть правнуків - примати живуть у різних зоопарках.

Про це повідомляє ТСН.

Причини смерті горили наразі не встановили. Проте примату стало погано ще минулого тижня після неприємних подій. Він залишився самотнім після того, як з життя пішла його подруга-горила.

Чумба, співмешканка Оззі, з якою він жив понад 15 років, була хвора. Її присипили за станом здоров'я. Після цього у примата погіршився апетит, він виглядав сумним. До горили викликали ветеринарів, проте вони нічим не змогли допомогти Оззі. 

У зоопарку Атланту повідомили, що Оззі був справжньою легендою. Він став першою горилою у світі, яка дозволяла собі вимірювати артеріальний тиск. До його смерті були готові, проте усе одно людям важко повірити, що Оззі більше нема. 

Читайте такожСніг на потіху: у грецькому заповіднику рись раділа потужній заметілі (відео)Раніше УНІАН вже повідомляв, що у харківському зоопарку влаштували сніжний квест для макак. Мавпам подобаються зимові ігри, а тепер вони ще й шукають для себе смаколики.

Вас також можуть зацікавити новини: