Опалювальний сезон 2022-2023 завершено / фото УНІАН

В Україні офіційно завершено опалювальний сезон 2022/2023 років. Про це повідомив очільник Групи "Нафтогаз" Олексій Чернишов.

Як йдеться у повідомленні на сайті "Нафтогазу", Чернишов подякував керівникам міст та областей, з якими компанія тісно працювала протягом цієї найважчої зими, залишаючись на зв'язку 24/7 та оперативно вирішували всі питання. Також він подякував героям-газовикам, які безпосередньо забезпечували видобуток і постачання блакитного палива та відновлювали пошкоджені об'єкти. "Попри обстріли, ракетний терор та постійну небезпеку", - зазначив Чернишов.

Він також повідомив, що Група "Нафтогаз" вже розпочала підготовку до наступного опалювального сезону 2023/2024 років.

Відео дня

"Як би ворог не намагався залишити українців без світла та тепла, всі разом ми не дозволили йому це зробити. Впевнений, що отриманий за минулий рік досвід допоможе нам гідно пройти й наступну зиму", - наголосив очільник Групи "Нафтогаз".

Завершення опалювального сезону в Україні

Як повідомляв УНІАН, у Києві опалювальний сезон завершився 8 квітня. А в Одесі опалювальний сезон 2022/2023 вирішили закінчити ще 31 березня. З 1 квітня у місті розпочались  планові роботи з ремонту теплового господарства.

Вас також можуть зацікавити новини: