У випадку зниження рівня напруги в оселі, потрібно пам'ятати: ситуація дійсно складна / фото ua.depositphotos.com

Третина Хмельницького залишиться без світла. Так, сьогодні відбудеться аварійне виведення в ремонт лінії 110 кВ, внаслідок цього буде знеструмлено частину міста.

Як повідомив у Telegram голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, аварійне виведення в ремонт почнеться сьогодні о 17:00. Внаслідок цього буде знеструмлено третину міста Хмельницького (мікрорайони Гречани, Озерна, Заріччя), Красилівську та Старокостянтинівську громади.

Гамалій зазначив, що, внаслідок масованих атак окупантів, живлення області здійснюється за резервними тимчасовими схемами електромереж.

Відео дня

"Вони не в змозі забезпечити розподіл електричної енергії в потрібному обсязі, але дають хоч якусь можливість заживити споживачів. Тож у випадку зниження рівня напруги в оселі, потрібно пам'ятати: ситуація дійсно складна, ще не подолано наслідки атак на критичну інфраструктуру і в цей час є взагалі знеструмлені оселі, вулиці та населенні пункти", - написав він.

Наслідки ракетних атак на Хмельниччині

Як повідомляв УНІАН, 15 листопада Росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Рашисти знову били по мирних містах та намагалися зруйнувати об'єкти інфраструктури.

У Хмельницький громаді було зафіксовано два "прильоти" ворожих ракет. В частині міста Хмельницького було відсутнє електропостачання. Також повідомлялося, що внаслідок атаки РФ Хмельницька атомна електростанція повністю втратила доступ до електромережі на більше ніж дев’ять годин.

Вас також можуть зацікавити новини: