Долар та євро подешевшали в обмінниках / фото ua.depositphotos.com

Готівковий курс долара до гривні в банках України у п’ятницю, 1 березня, знизився на 11 копійок – до 38,50 грн за долар в середньому. Продати американську валюту в банках сьогодні можна в середньому за курсом 38,00 грн за долар.

Середній курс євро до гривні сьогодні знизився на 10 копійок і складає 41,90 грн за євро. Продати європейську валюту можна за курсом 41,20 грн за євро.

У валютних обмінниках Києва долар сьогодні подешевшав на 5 копійок – до 38,50 грн/долар в середньому (продати долар можна за 38,38 грн). Курс готівкового євро в обмінниках сьогодні знизився на 9 копійок і складає 41,84 грн/євро (курс продажу – 41,69 грн/євро).

Відео дня

Курс валют в Україні – останні новини

За прогнозом начальника департаменту казначейства "Глобус Банку" Тараса Лєсового, з 4 по 10 березня курсові коливання на готівковому валютному ринку будуть в межах 38-39,9 грн/дол. та 41-43 грн/євро.

За словами експерта, наразі відсутні фактори, які б могли радикально вплинути на ринок, спровокувавши "шалене" зростання або ж падіння курсових показників. Банкір зазначив, що на готівковому ринку навіть періодичне зростання попиту та відповідна "корекція" курсів продажу матиме ситуативний характер, що не зможе порушити ринок.

Вас також можуть зацікавити новини: