Курс гривні до долара 25 березня залишився на рівні попереднього дня - 38,60 грн/дол. / Фото REUTERS

Курс долара в Україні і курс євро у квітні перебуватимуть у звичних коридорах. Істотних економічних та військово-політичних причин для глобальних змін на валютному ринку на цей час немає.

"Готівковий курс валют перебуватиме в усталених з березня межах: це 37,8 - 38,8 гривні за долар та 40 - 41 гривня за євро з незначними ситуативними коливаннями (до 30 - 50 копійок), але у зазначених межах", - прогнозує директор департаменту казначейства акціонерного товариства "КОМІНБАНК" Герман Марченко, передає 24 канал.

На його думку, головним "маркером" подальшої стабільності курсу можна вважати політику НБУ за офіційним курсом валют: "Регулятор ретельно зважує кожен свій крок і досягнута стабільність дуже важлива для економіки в умовах воєнного стану".

Відео дня

Марченко впевнений, що ситуація на валютному ринку у квітні залишатиметься досить стабільною з невеликою потенційною проекцією до економічного зростання.

Курс долара в Україні - скільки коштував долар 25 березня

Як писав УНІАН, у банківських обмінниках Києва курс гривні до долара 25 березня залишився на рівні попереднього дня - 38,60 грн/дол. Щодо євро курс гривні також залишився на рівні 41,50 грн/євро.

Курс готівкового долара у "Приватбанку" підвищився на 5 копійок - до 38,35 грн за долар. Курс євро до гривні знизився на 20 копійок - до 41,10 грн/євро.