Оприлюднено свіжий курс валют на 13 жовтня / фото УНІАН

Готівковий курс гривні до долара в банківських обмінниках України сьогодні, 13 жовтня, зміцнився на 5 копійок – до 38,15 грн за долар.

Згідно з оприлюдненими даними банків, щодо євро курс гривні сьогодні зміцнився також на 5 копійок і складає 40,75 грн за євро. 

Продати американську валюту сьогодні можна в середньому за курсом 37,60 грн за долар. Продати євро можна за курсом 40,10 грн за євро.

Відео дня

Курс валют в Україні

Курс готівкового долара до гривні у "ПриватБанку" учора, 12 жовтня, подорожчав на 5 копійок – до 37,80 грн за долар. Курс готівкового євро у фінустанові вчора знову не змінювався і становить 40,70 грн за євро.

Національний банк на п’ятницю, 13 жовтня, встановив офіційний курс гривні до долара на рівні 36,39 грн/дол., тобто гривня зміцнилася на 5 копійок порівняно з попереднім показником. Офіційний курс гривні до євро на сьогодні встановлено на рівні 38,64 грн/євро, тобто гривня не змінилася порівняно з показником попереднього дня.

З 3 жовтня регулятор скасував фіксований курс в Україні і запровадив режим керованої гнучкості курсу. Курс буде визначатися операціями на міжбанківському валютному ринку, проте під контролем НБУ, який буде впливати на коливання валютними інтервенціями.

Вас також можуть зацікавити новини: