Ще один банк нараховує тисячу за COVID-вакцинацію раніше термінів

Офіційно старт зарахувань призначений на 19 грудня.

Ще один банк почав нараховувати по тисячі гривень за вакцинацію від коронавірусу. Йдеться про "Альфа Банк".

Про це йдеться на Facebook-сторінці банку.

"1000 гривень прямо зараз? Ага! Це вже зараз працює для тих, хто оформив картку еподдержка в Sense і вибрав в додатку "Дія" Альфу. Гроші вже на рахунку", – йдеться в повідомленні.

Сьогодні ще один банк повідомив про старт нарахувань – monobank. Стало відомо, що клієнти банку вже зараз отримують виплати, хоча офіційно старт зарахувань призначений на 19 грудня.

Тисяча за COVID-вакцинацію: подробиці програми виплат

Як повідомляв УНІАН, 2 грудня Верховна Рада виділила з державного бюджету на 2021 рік 8 млрд грн, які будуть спрямовані на виплати по 1 тис. грн кожному вакцинованому від COVID-19 українцю.

Читайте такожУкраїнцям пояснили, як отримати тисячу за вакцинацію в "Дії": інструкція від МінцифриПрограмою передбачено, що всі повнолітні громадяни України, які пройшли повний курс щеплення проти COVID-19, зможуть отримати 1000 грн від держави. За ці кошти вони матимуть можливість:

  • купити абонемент в спортзал або фітнес-клуб,
  • відвідати кінотеатр, театр, музей,
  • купити квитки на залізничні та авіаперевезення по Україні,
  • придбати книги.

Програма буде реалізовуватися в кілька етапів. З 19 грудня послуга стане доступна в мобільному додатку "дія". Це – найшвидший та найпростіший спосіб. На другому етапі (3 квартал 2022 року) буде запропоновано альтернативний механізм нарахування, над яким зараз працюють.

Вас також можуть зацікавити новини