Оприлюднено свіжий курс валют /  УНІАН

Готівковий курс гривні до долара в банківських обмінниках України сьогодні, 12 жовтня, знову залишився на рівні попереднього показника – 38,20 грн за долар.

Згідно з оприлюдненими даними банків, щодо євро курс гривні сьогодні послабшав на 5 копійок і складає 40,80 грн за євро. 

Продати американську валюту сьогодні можна в середньому за курсом 37,50 грн за долар. Продати євро можна за курсом 40,08 грн за євро.

Відео дня

Курс валют в Україні

Курс готівкового долара до гривні у "ПриватБанку" учора, 11 жовтня, подешевшав на 5 копійок – до 37,75 грн за долар. Курс готівкового євро у фінустанові вчора не змінився і становить 40,70 грн за євро.

Національний банк на 12 жовтня встановив офіційний курс гривні до долара на рівні 36,44 грн/дол., тобто гривня зміцнилася на 7 копійок порівняно з попереднім показником. Офіційний курс гривні до євро на сьогодні встановлений на рівні 38,64 грн/євро, тобто гривня послабшала на 4 копійки порівняно з попереднім показником.

За словами співзасновника та керуючого партнера компанії INSPI Development Володимира Семенцова, скасування фіксованого курсу долара в найближчий перспективі не вплине на вартість житла на первинному ринку. За його словами, наразі НБУ ефективно працює над тим, щоб лібералізація валютного ринку не супроводжувалася різкими курсовими змінами.

Вас також можуть зацікавити новини: