Доставка з України в Естонію займатиме від 5 діб / фото УНІАН

Українська логістична компанія "Нова пошта" відкрила своє перше відділення Nova Post у столиці Естонії - Таллінні. 

Як повідомляє прес-служба "Нової пошти", Естонія стала восьмою європейською країною, у якій компанія відкрила відділення Nova Post та запустила власну кур’єрську доставку. Доставка з України в Естонію займатиме від 5 діб. 

"Цього року ми відкриваємо відділення у всіх країнах Балтії. У березні Nova Post вийшла на ринок Литви, сьогодні відкриваємо перше відділення в Естонії, а вже через тиждень запрацюємо у Латвії", - зазначив CEO Nova Post Europe Олександр Лисовець.

Відео дня

Перше відділення Nova Post відкрилось в Таллінні за адресою Estonia pst 7, 10412. У ньому клієнти можуть отримувати та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 1000 кг. Відділення працює щодня.

Вартість доставки з України в Естонію становитиме:

  • документи - 250 грн; 
  • посилки до 2 кг – 400 грн;
  • посилки до 10 кг – 600 грн;
  • посилки до 30 кг – 1200 грн;
  • вантажі від 30 до 100 кг - 40 грн за кожен кілограм. 

В прес-службі також пояснили, що клієнти можуть викликати кур'єра через сайт та мобільний додаток Nova Post, щоб зробити відправлення на будь-яку адресу по всій Естонії. Доставка або забір відправлення кур’єром з адреси – сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг, або +250 грн за кожні 100 кг. 

"Нова пошта" в Європі – останні новини 

На початку жовтня "Нова пошта" відкрила своє перше відділення у німецькому місті Гамбург та загалом вже третє відділення Nova Post у Німеччині. Тоді ж в компанії пообіцяли відкрити до кінця року ще 17 відділень в Німеччині.  

Пізніше "Нова пошта" відкрила перше відділення Nova Post у Словаччині. Перше відділення Nova Post тоді запрацювало за адресою: м. Братислава, Dunajská 7495/14, 82108. У ньому приватні клієнти та бізнес можуть отримувати з України та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 100 кг. Відділення працює щодня. 

Вас також можуть зацікавити новини: