Укрпошта випустила нові поштові марки/ фото УНІАН

Укрпошта випустила нові поштові марки "‎Зброя перемоги. Made in UA"‎. Про це повідомила Укрпошта в прес-релізі, який отримав УНІАН. 

Поштовий блок складається з шести марок, на яких зобразили новітні українські зразки озброєнь. Дизайнерами колекції виступили Сергій та Олександр Харуки.

На марках присутні зображення розвідувального безпілотника "‎Shark"‎, ударного БПЛА "‎Лютий"‎; FPV-дрону "‎Ескадрон"‎; САУ "‎Богдана"‎; бронеавтомобіля "‎Козак"‎ та морського дрона MAGURA V5.

Відео дня

Колекція містить благодійну складову: 30 гривень з кожного поштового блоку будуть спрямовані на допомогу українським силам безпеки та оборони.

"Укрпошта організовує благодійний збір для військових з кожної марки, щоб підтримати наші сили безпеки та оборони і пришвидшити Перемогу. Наша українська зброя – це найкращий спосіб захистити українців від ворога",   – заявив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Тираж поштового блоку складає 120 тис. примірників. 13 квітня продукція буде доступна у поштамтах міст – обласних центрів, у філкрамницях, а також онлайн у Поштовому маркеті. Пізніше марки з’являться у відділеннях поштового зв’язку.

Українські поштові марки – що цікавого 

Нагадаємо, у грудні "Укрпошта" спільно з оперативним командуванням "Південь" випустила марки, присвячені українським захисникам

А ще раніше, у вересні "Укрпошта" випустила поштову марку, на якій було зображено іноземну військову техніку: танки Challenger 2 та Leopard 2, ЗРК Patriot, САУ CAESAR та бойову машину піхоти M2 Bradley.

Вас також можуть зацікавити новини: