31 березня в Україні відбудуться вибори президента / фото УНІАН

Президент України Петро Порошенко заявляє про безпрецедентний масштаб підготовки Кремля до втручання в українські вибори.

Читайте такожРосія збирається направити спостерігачів на вибори в Україні у складі ОБСЄ

Як передає кореспондент УНІАН, про це Порошенко сказав під час виступу на Софійській площі у Києві з нагоди Дня Соборності України та сторіччя проголошення Акту злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки.

Відео дня

«Ми перебуваємо напередодні важливого народного волевиявлення… Ми знаємо про безпрецедентний масштаб підготовки Кремля до втручання у вибори», - заявив він.

За словами президента, з цим стикається не лише Україна, а вся Європа і весь світ. «Але немає сумнівів у мудрості нашого народу, у його єдності на шляху, яким ми йдемо у майбутнє», - переконаний Порошенко.

Він наголосив, що шлях України – це дорога до Євросоюзу, до НАТО, до миру і добробуту. «Ми з вами зберегли державу, зцементували її фундамент і довели, що здатні здобувати перемоги на нашому власному шляху», - сказав глава держави.

Як заявив Порошенко, Україна відродила українське військо у «небачений в історії строк». За його словами, сьогодні Збройні сили України – це сотні тисяч належно підготовлених, озброєних і забезпечених усім необхідним воїнів, вихованих на українських військових традиціях.

Як відомо, чергові вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.