Луценко відповів на слова Тимошенко / фото ТСН

У презентації генерального прокурора України Юрія Луценка під час брифінгу був показаний кадр зі старої американської комедії "Скинь маму з потягу".

І не випадково – таким чином Луценко помстився Юлії Тимошенко, яка також згадала голлівудський фільм у контексті чинного президента та генпрокурора, передає ТСН.

Так, під час своєї прес-конференції Тимошенко сказала, що вважає ситуацію довкола нібито підкупу кандидата у президенти та її однофамільця – зрежисованою у виборчому штабі президента.

Відео дня

"Що стосується всіх цих подій з тим, що хтось знімає Тимошенка Юрія Володимировича, хтось його ставить туди... Це все нагадує одну відому американську кінокомедію, в якій беруть участь Порошенко і Луценко. Називається ця кінокомедія "Тупий і ще тупіший". І мені дуже прикро, що вони на цьому розігрують, по суті, якийсь серіал. І вони думають, що цей серіал з Юрієм Володимировичем Тимошенком прикриє весь той великий корупційний скандал чинного президента, коли він... просто відмивав гроші оборони", - зазначила Тимошенко.

Вже за кілька годин Луценко під час своєї прес-конференції помстився опонентці. Під час показу постера фільму "Скинь маму з потягу" генпрокурор зазначив: "Я теж вмію жартувати".

Читайте такожТимошенко про скандал з її клоном: дії Луценка та Порошенка нагадали мені фільм "Тупий і ще тупіший"

Як повідомляв УНІАН, 6 березня генпрокурор Луценко заявив про затримання правоохоронцями двох осіб, які намагалися дати 5 млн грн хабара кандидату в президенти Тимошенку за відмову балотуватися, і що сам кандидат кілька днів тому після спроб вплинути на нього звернувся в ГПУ.

За словами Луценка, зловмисників затримали за ч. 3 ст. 157 Кримінального кодексу (перешкоджання здійсненню виборчого права).

У Партії захисників України підтвердили затримання свого голови Тараса Костанчука за нібито пропозицію хабара у 5 млн грн Тимошенку за зняття його кандидатури з виборів президента.

Сам Костанчук повідомив, що 4 березня вилетів у відпустку разом з дружиною, а звідти його "викликав" Тимошенко і "вмовляв допомогти йому "зіскочити" з теми бути технічним кандидатом; сказав, що його залякують, що він боїться. І для того, щоб "зіскочити" з теми, йому треба віддати гроші тим людям, які внесли за нього завдаток - 2,5 млн грн. І попросив у мене ці гроші, сказавши, що його точно вб’ють, якщо він не дасть ці гроші". За словами Костанчука, Тимошенко нібито попросив ще коштів на розвиток партії та зголосився після цього вступити до Партії захисників України.

Костанчук назвав це "абсолютно гнилою провокацією Адміністрації президента, виконаною паном Луценком".