Руслан Рябошапка не бачить сенсу в дебатах Зеленського із Порошенком / Фото УНІАН

Радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка не бачить сенсу в дебатах з чинним президентом Петром Порошенком.

Про це він сказав в ефірі Громадського.

"Питання таке - про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на найвищій посаді в країні, і вона все могла довести і пояснити своїми справами? Якщо у вас є якийсь план на 5 років - чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм", - сказав Рябошапка.

Відео дня

Читайте також"Воювати з суспільством не буду": Зеленський не планує збирати майдани на свій захист

Радник Зеленського також не бачить сенсу обговорювати на дебатах з Порошенком членів команди та програму його кандидата.

"Обговорювати ці обличчя і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може він з Коломойським влаштує дебати? Чи Коломойський з Медведчуком?", - резюмував Руслан Рябошапка.

Нагадаємо, Володимир Зеленський під час брифінгу у своєму передвиборному штабі заявив, що готовий дебатувати з Петром Порошенком, який, за даними екзит-полів, проходить до другого туру виборів президента.