Володимир Зеленський / скріншот

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко виступити незалежним арбітром на його дебатах зі своїм конкурентом у другому турі президентських виборів Петром Порошенком.

Читайте такожЗеленський прийде здавати аналізи у клініку "Євролаб" завтра на 8 годину ранку

Відповідне відео було опубліковано в Telegram каналі Команди Зеленського.

Відео дня

У своєму новому відеозверненні Зеленський зазначив, що приймає вибачення від Порошенка.  

«Тон розмови різко змінили. Що ж пане президенте, ваші недолугі вибачення я приймаю. Я людина проста. Що ж до третини громадян України, нехай українці вирішують самі», – вказав він.

Зеленський наголосив, що ці дебати – шанс об’єднати Україну.

«Для уникнення підкупу, провокацій і адміністративного тиску ми пропонуємо призначити окремого незалежного арбітра і ведучого для проведення дебатів. Юлія Тимошенко, ви зайняли третє місце в першому турі та не підтримали жодного з кандидатів. Чи зможете ви стати гарантом чесних правил та рівних можливостей на дебатах?», – сказав кандидат.

Відповіді Зеленський чекає «протягом 24 годин».

Нагадаємо, 3 квітня кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов.

Зокрема, вони мають проходити на стадіоні, перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати в прямому ефірі. Кандидати мають здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю. На відповідь Зеленський дав своєму супернику 24 години.

У свою чергу, Порошенко погодився провести дебати з Зеленським на НСК "Олімпійський".