Володимир Зеленський і Петро Порошенко

Суспільне обіцяє влаштувати жорсткі дебати між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським, не обмежуючись у питаннях до політиків.

Про це в ефірі Громадського сказав член правління Національної суспільної телерадіокомпанії Юрій Макаров.

Читайте такожСтала відома вартість дебатів Порошенка і Зеленського на "Олімпійському"

Відео дня

На питання ведучої, чи проведуть ці дебати у незалежному форматі та чи отримають кандидати жорсткі питання від присутніх і журналістів, Макаров сказав: «Жодного сумніву немає, я вам гарантую... таку м'ясорубку, яку влаштовує журналіст, який не скутий жодними зобов'язаннями. Мирослава Барчук і Павло Казарін... у них немає жодних зобов'язань, крім певних цінностей, зобов'язань перед собою, перед честю. Тобто м'ясорубка в найкращому сенсі гарантована».

Нагадаємо, раніше голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що дебати між кандидатами в президенти України, згідно із законодавством, повинні проходити в студії Національної суспільної телерадіокомпанії України з її модератором і за її правилами.

Як повідомляв УНІАН, згідно з результатами обробки 100% протоколів ДВК про результати голосування на виборах президента у першому турі, за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка – 15,95%.