Під час розмови між Зеленським та Порошенком сталася перепалка / колаж УНІАН

Кандидат у президенти України та чинний глава держави Петро Порошенко висловив переконання, що всі глядачі телепередачі, під час якої відбулась його суперечка з шоуменом, кандидатом в президенти Володимиром Зеленським, зробили свої висновки і дали відповідну оцінку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Порошенко повідомив на спільній з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель на прес-конференції у Берліні, відповідаючи на питання щодо «телефонних міні-дебатів» в прямому ефірі з опонентом.

«Ви, дійсно, вважаєте, що я маю це коментувати? Я впевнений в тому, що ті, хто дивився цю передачу, самі все бачили і самі здатні зробити висновки. Я переконаний, що вони їх і зробили, і дали відповідну оцінку», - заявив він.

Відео дня

Нагадаємо, між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком сталася суперечка в ефірі програми "Право на владу" на "1+1".

"Вас не перебивав народ п'ять років, дайте мені сказати. Пане Порошенко, послухайте мене", - сказав Зеленський Порошенку.

Читайте такожПорошенко без запрошення прийшов на ефір "Право на владу" (повне відео)

Під час розмови вони перебивали один одного і не могли дійти згоди щодо остаточної дати дебатів.

Порошенко намагався дебатувати під час ефіру: "Я хотів би, щоб ви мали можливість почути відповідь. Дебати - це, коли я Вас послухав, а Ви слухаєте мене. Пане Зеленський, дайте можливість Вам відповісти. Інакше це не дебати".

Потім наполягав провести дискусію 14 квітня на стадіоні НСК "Олімпійський", а 19 - на "Суспільному".

Втім, його опонент наполягав на тому, що дебати відбудуться тільки 19 квітня на НСК "Олімпійський". "Ще раз підкреслюю: 19 квітня на НСК "Олімпійський" будуть дебати. Ви хочете зараз, але я Вас запрошую 19-го. Я закінчу через п'ять років, а Ви закінчите 22-го числа", - заявив він.

Наприкінці Зеленський додав: "Зараз я закінчу. 19-го числа на НСК "Олімпійський". Точка. До побачення".

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, дебати мають проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати в прямому ефірі, а також кандидати мають пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Порошенко погодився провести дебати з Зеленським на стадіоні. Президент заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, проте погодився дискутувати на стадіоні. 10 квітня спікер передвиборного штабу Порошенко Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах в студії «Суспільного телебачення» 19 квітня на 20.00 і прибуде на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленському в цей самий день, якщо не буде збігу у часі, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня о 14.14.