Герасимов заявив, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського не підтвердила його участь / фото: УНІАН

Голова фракції БПП в парламенті Артур Герасимов заявив, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського не підтвердила його участь у запропонованих Порошенко дебатах 14 квітня.

Про це він повідомив в кулуарах парламенту 11 квітня.

"Петро Порошенко візьме участь у дебатах на НСК "Олімпійський" 14 квітня о 14:14. На жаль, сьогодні ми почули від команди Володимира Зеленського, що він не готовий, або не хоче брати участь в дебатах", - заявив Герасимов.

Відео дня

Читайте також"З дна постукали": у Зеленського відреагували на ролик, де його збиває вантажівка

Він також зазначив, що стосовно офіційних дебатів 19 квітня конкретної відповіді про участь Зеленського від його команди вони ще не отримали.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив ряд умов. Зокрема дебати повинні проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати у прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів.

Порошенко погодився провести дебати з Зеленським на стадіоні. Президент заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, однак погодився дискутувати на стадіоні.

10 квітня спікер передвиборного штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах в студії «Громадського телебачення» 19 квітня на 20.00 і прибуде на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленському в цей же день, якщо не буде збігатися час, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня в 14.14.