На 19 квітня заявки подали обидва кандидата / Фото: НСК "Олімпійський"

Представники виборчих штабів кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського обговорили на стадіоні "Олімпійський" формат дебатів.

Читайте такожЗеленський про перепалку з Порошенком: намагаюся "бути мужиком" (відео)

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив заступник гендиректора спорткомплексу Віктор Анісімов.

Відео дня

"Відбувся плідний діалог. Ми виробили формат заходів, які будуть проходити і будуть проводитися кожним з кандидатів. Формати трохи відрізняються один від одного.

Подробиць я розповісти не можу. З одного боку, є певна комерційна таємниця, з іншого боку, це пов'язано з певними заходами безпеки, так як заходи будуть проходити за участю глави держави і кандидата на посаду президента України", - сказав він.

За словами представника спорткомплексу, "на сьогоднішній день на всі 100% оптимізовані всі ресурси стадіону", щоб провести дебати на найвищому рівні.

"На 19 квітня було подано дві заявки від обох кандидатів. Фактично вони призначені на вечір, хоча одна з сторін пропонувала провести захід 19 квітня вдень, а потім продовжити все це ввечері. Але в даній ситуації це не офіційні дебати, які передбачені законом, це захід, який організовується виборчими штабами в рамках передвиборної агітації", - підкреслив Анісімов.

Як повідомляв УНІАН, 31 березня відбувся перший тур виборів президента України. Згідно з офіційними даними ЦВК, за Зеленського проголосували 30,24%, за Порошенка - 15,95% виборців. Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Увечері 3 квітня Зеленський запропонував провести дебати на стадіоні "Олімпійський" в Києві. У ніч на 4 квітня Порошенко прийняв пропозицію і призначив Зеленському зустріч на стадіоні на 14.14 14 квітня. У штабі Зеленського 12 квітня заявили, що дебати відбудуться на НСК "Олімпійський" о 19.00 19 квітня.