Команда кандидата у президенти Володимира Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відео, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів.

Читайте такожПорошенко прокоментував словесну перепалку із Зеленським у прямому ефірі

Відео дня

Як йдеться у ролику, вони мають відбутися 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

"19 квітня о 19:00 - головні дебати країни. Суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК "Олімпійський", - йдеться у відеоролику. 

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема дебати повинні проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати у прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні. Президент заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, однак погодився дискутувати на стадіоні.

10 квітня спікер передвиборного штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах в студії «Громадського телебачення» 19 квітня на 20.00 і прибуде на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленському в цей же день, якщо не буде збігатися час, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня в 14.14.

11 квітня кандидат в президенти України Володимир Зеленський в телефонному режимі в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" знову заявив, що чекає чинного главу держави і кандидата в президенти Петра Порошенка на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський".