Зеленський накинувся з критикою на Порошенка / Фото REUTERS

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський у своєму останньому слові дорікнув Петру Порошенку у відсутності рівності депутатів та президента перед законом, а також у проблемах української охорони здоров'я.

Читайте такожНа дебатах Зеленський і Порошенко стали на коліна на знак поваги до загиблих українців у війні на Донбасі (відео)

Як передає кореспондент УНІАН, про це Зеленський сказав під час дебатів на НСК "Олімпійський".

Відео дня

"Петро Олексійович, хотів побачити і почути наші принципи - рівність всіх перед законом - те, чого у вас не було. Це зняття недоторканності з депутатів, суддів, президента. Це закон про імпічмент, закон про відкликання депутата", - підкреслив Зеленський.

"Друге... Медицина, з приводу реформи. Скажіть мені, будь ласка, якщо якісних ліків немає, раз доступних цін для ліків немає, якщо нормальних умов у лікарнях немає, якщо нормальних зарплат у лікарів немає, яка це (нафіг) реформа?", - заявив Зеленський.

"З приводу доріг мені нічого сказати, тому що немає доріг. І з приводу війни. Ми зробимо все, щоб її закінчити", - додав Зеленський.

Сьогодні на НСК «Олімпійський» відбулися дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Переглянути повне відео дебатів кандидатів у президенти України можна на сайті УНІАН.