Зеленський задав Порошенку низку питань, які залишились без відповідей / УНІАН

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський поставив своєму опоненту, чинному главі держави Петру Порошенку низку гострих запитань, але той уникнув прямих відповідей.

Як передає кореспондент УНІАН, це відбулося під час дебатів на НСК "Олімпійський".

Читайте такожПорошенко: я прийму будь-який вибір українського народу 21 квітня

Відео дня

Зеленський ставив Порошенку запитання, які, як він зазначив, попросили поставити громадяни України в Інтернеті: "Як так вийшло, що Україна практично найбідніша держава при найбагатшому президентові за всю історію? Чому підпалювачів магазину "Рошен" знайшли за 4 години, а підпалювачів військових складів і підривачів автомобіля Павла Шеремета не можуть знайти кілька років? Як ви спите ночами? Чому ніхто не сидить за Іловайськ і Дебальцеве. Чому через 5 років ми так і не знаємо імен убивць на Майдані?".

Крім того, прозвучало запитання, чи не хотів би Порошенко взяти участь в експерименті і спробувати прожити хоча би місяць на 1,5 тис. грн пенсії.

"Як можна було на п’ятий рік війни, усвідомлюючи небезпеку, посилати... на смерть 24 моряка в Керченську протоку? Скільки грошей вам ще потрібно взяти з бюджету країни, щоб наїстися? Куди поділися наші Карпатські ліси? Чому не покарані прибічники Януковича? Скільки особисто вам занесли з "Роттердам+"? Чому ви скасували закон про незаконне збагачення? Чому не знято недоторканність з депутатів?", - озвучив Зеленський запитання людей.

Він запропонував Порошенку обрати для відповіді будь-яке з цих запитань.

Натомість Порошенко, замість відповідей, зокрема, натякнув на начебто "некомпетентність" Зеленського та не відповів конкретно на жодне із цих запитань Зеленського, лише виступаючи із обвинуваченнями на його адресу.

Сьогодні на НСК «Олімпійський» відбулися дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Переглянути повне відео дебатів кандидатів у президенти України можна на сайті УНІАН.