Якщо ви страждаєте на шкірні захворювання, місце відпочинку вибирайте обережно
Якщо ви страждаєте на шкірні захворювання, місце відпочинку вибирайте обережно

Якщо ви страждаєте на шкірні захворювання, місце відпочинку вибирайте обережно

08:56, 07.06.2013
1 хв.

Протипоказаний відпочинок в країнах з жарким кліматом, особливо в той період, коли спостерігається підвищена сонячна активність...

Якщо ви страждаєте на шкірні захворювання, то при виборі місця відпочинку слід дотримуватися деяких обмежень. Вам протипоказаний відпочинок в країнах з жарким кліматом, особливо в той період, коли спостерігається підвищена сонячна активність. Якщо ж ви страждаєте від угрів, то вам слід заздалегідь одержати консультацію дерматолога з приводу причини, що викликала їх появу. І лише після цього, не маючи протипоказань, можна починати приймати сонячні ванни.

При шкірних хворобах слід вибирати недовгі туристичні поїздки, які включають декілька місць з різними кліматичними умовами. Це можуть бути автобусні екскурсії по європейських країнах.

Така щадна зміна обстановки робить благотворний вплив на хворих з багатьма шкірними захворюваннями. Якщо ж ви все-таки відвідуєте пляж, то перед цим слід обполоснутися під душем, досуха витерти тіло і нанести на нього сонцезахисний крем. Після купання в морській воді необхідно обполоснути тіло прісною водою або ж хоч би обтерти його рушником, це допоможе очистити шкіру від морської солі.

Відео дня

Після цього слід нанести на шкіру крем.

Олеся Донченко,

сімейний лікар.

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся