Моторошна ДТП просто на блокпості: в Києві авто на швидкості збило військового (відео)

Стверджується, що у військового діагностували численні переломи та втрату пам'яті.

У Мережі спливло відео аварії, що сталася о 23:56, за лічені хвилини до комендантської години, в п’ятницю, 21 квітня, на одному з блокпостів в Києві. 

На ролику можна побачити, що на під’їзді до блокпоста водій не тільки не загальмував, а й не зменшив швидкості. Внаслідок цього авто збило одного з військових Нацгвардії, що розставляли протитанкові їжаки на дорозі, другий військовий встиг відстрибнути. 

Потерпілого від сильного удару відкинуло на кілька метрів вбік. Стверджується, що у військового діагностували численні переломи та втрату пам'яті, за його життя продовжують боротися лікарі.

Попри те, що аварія сталася більш як 2 дні тому, офіційних коментарів поліції з цього приводу досі не було.

ДТП в Києві - останні новини 

Ввечері у суботу, 22 квітня 2023 року, у селі Юрівка на Київщині зіткнулися легковик та трактор. Транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження, в поліції показали наслідки.

Тижнем раніше, 15 квітня, моторошна ДТП сталася у Святошинському районі столиці. Внаслідок аварії водій автомобіля був затиснутий між сидінням і панеллю приладів, його вирізали з понівеченої автівки.

17 квітня у Бучі двоє людей одночасно потрапили під зустрічні потяги. Постраждалу жінку доставили у лікарню, постраждалий чоловіе загинув на місці. Інцидент стався у місці, де немає пішохідних переходів. 

Вас також можуть зацікавити новини: