У Маріуполі засудили хлопця, який влаштував публічне спалення прапора

Йому призначили покарання у вигляді 1 року позбавленні волі з випробувальним строком 1 рік.

Іллічівський районний суд Маріуполя визнав винним 17-річного юнака у публічній нарузі над Державним прапором України та призначив покарання у вигляді 1 року позбавленні волі з випробувальним строком 1 рік.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної прокуратури.

Зокрема, прокурорами у суді доведено, що 7 серпня житель Маріуполя, перебуваючи у лісозмузі на території Кальміуського району, підпалив Державний прапор України, після чого виклав його фото в одній з соціальних мереж.

"Вироком суду неповнолітньому обвинуваченому призначено покарання у вигляді 1 року позбавленні волі з випробувальним строком 1 рік", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожСмертельна ДТП під Черніговом: поліція відкрила провадженняЯк повідомляв УНІАН, у Києві скоїли публічну наругу над прапором України. У ніч на День Незалежності підлітки спалили державний символ прямо у дворі багатоповерхівки. Небайдужі громадяни викликали поліцію. Правоохоронці знайшли підозрюваних за відео з камер нагляду.  

Крім того, влітку неповнолітня мешканка Кам’янського, яка розважаючись з друзями, спалила прапор України, вирішила перепросити за вчинене.

Вас також можуть зацікавити новини