Смертельне ДТП під Черніговом / фото ГУНП Чернігівської області

Поліція за фактом ДТП під Черніговом відкрила кримінальне провадження. 

Про це УНІАН повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Чернігівській області.

Провадження відкрито за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Відео дня

Читайте такожСмертельна ДТП під Черніговом: водій маршрутки загинув, а вантажівки – виживСанкції статті передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ДТП за участі маршрутки "Борзна – Чернігів": що відомо 

7 грудня близько 07:55 поблизу села Брусилів Чернігівської області на автошляху Н-27 Чернігів-Грем'яч сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом.

В ДСНС повідомляли про 13 загиблих та 6 травмованих. Також у поліції уточнили, що кількість загиблих внаслідок ДТП зросла до 13 осіб, травмовано 7 осіб.

За інформацією Головного управління ДСНС в області, серед постраждалих – 16-річний хлопець, який наразі з травмами перебуває в реанімаційному відділенні Чернігівської обласної дитячої лікарні.

Також в ГУ ДСНС в області підтвердили, що ДТП сталася за участі маршрутки сполученням "Борзна – Чернігів", а не "Сосниця – Чернігів", як повідомляли раніше.

У прокуратурі Чернігівської області повідомили, що однією з можливих причин аварії могли бути погодні умови. 

Вас також можуть зацікавити новини: