Страхова компанія "ІНГО" посіла дев'яте місце в рейтингу / Фото прес-служби Інго

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) оприлюднило рейтинг страхових компаній за підсумками їх діяльності за січень-березень 2020 року в сегменті обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСАЦВ), в якому, зокрема, українська страхова компанія "ІНГО" увійшла в десятку страховиків за сумою страхових виплат, виплачених в рамках ОСАЦВ.

Про це сказано на сайті Моторного бюро.

Зокрема, страхова компанія "ІНГО" зайняла дев'яте місце в рейтингу, здійснивши за вказаний період 1542 виплати по ОСАЦВ, сума страхового відшкодування склала 29,1 млн грн.

Відео дня

Згідно з повідомленням, страховики ОСАЦВ продовжують сумлінно виконувати зобов'язання перед потерпілими в ДТП.

Зазначається, що середній термін врегулювання страхових вимог за заподіяну майну шкоди склав 69 днів, скоротившись на один день у порівнянні з четвертим кварталом 2019 року. Тоді як в рамках системи прямого врегулювання збитків середній термін отримання виплати значно прискорився на 6 днів - до 41 дня.

Читайте такожСтрахова компанія "ІНГО" посіла перше місце за результатами роботи в корпоративному сегменті в 2019 році

"Загалом, скорочення термінів врегулювання як на систему прямого врегулювання збитків, так і в рамках звичайної системи є стабільною тенденцією: якщо порівнювати поточний показник з відповідним періодом минулого року (перший квартал 2019 року), то спостерігається істотне поліпшення показників: на 21 день (пряме врегулювання збитків) та 7 днів відповідно", - підкреслили в прес-службі.

Також наголошується, що стабільними залишаються показники частки звернень за відшкодуванням, які врегульовані в термін до 60, 90 і 120 днів: коливання у порівнянні з попереднім кварталом складають десяті частки процентного пункту.

Зокрема, у термін до 60 днів врегульовано 62,4% вимог клієнтів, до 90 днів - 75,2%, до 120 днів -82,9%.

Як повідомляв УНІАН, українська страхова компанія "ІНГО" посіла перше місце за результатами роботи в корпоративному сегменті за минулий рік у номінації «Корпоративний партнер» фінансового рейтингу журналу «Бізнес».

Страхова компанія «ІНГО» має 25-річний досвід роботи на ринку та входить до групи найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сум страхових відшкодувань.

Компанія має 29 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам.