США розробяють новий військовий позашляховик (фото)
США розробяють новий військовий позашляховик (фото)

США розробяють новий військовий позашляховик (фото)

20:36, 26.03.2008
1 хв.

У США оголошено конкурс на розробку нового авто, який прийде на зміну легендарному позашляховику Humvee. Свою розробку вже подала компанія BAE Systems, один з найвірогідніших претендентів на перемогу в конкурсі...

Армія США оголосила конкурс серед своїх партнерів на розробку нового автомобіля, який прийде на зміну легендарному позашляховику Humvee. Нагадаємо, що ця машина використовувалася в збройних силах США впродовж більш як 20 років, а в 1992 році компанія AM General вивела на ринок цивільну версію Humvee, яка дістала назву Hummer H1. Про це повідомляє американське видання MotorTrend.

За інформацією видання, в конкурсі на розробку нового автомобіля для збройних сил США беруть участь сім компаній. Перші прототипи машин повинні бути представлені до середини наступного місяця. Потім будуть відібрані три фірми-фіналісти, які мають збудувати по сім модифікацій своїх позашяховиків у трьох різних вагових класах. Ці машини тестуватимуться протягом року, після чого планується назвати ім`я переможця. Машину планується випускати в 10 різних версіях.

На даний момент свою розробку вже подала компанія BAE Systems, яка вважається одним з найвірогідніших претендентів на перемогу в конкурсі.

Відео дня

Повнопріводний автомобіль був створений в співпраці з виробником вантажівок International та його підрозділом - Navistar Defense. Машина одержала регульовану підвіску, покришки типу Run-Flat, які не бояться проколів, а також 2,5-сантиметрову броню. Решта характеристик новинки поки що не розголошуються.

Автолента

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся