День Покрови у Києві (фоторепортаж)
День Покрови у Києві (фоторепортаж)

День Покрови у Києві (фоторепортаж)

21:20, 14.10.2011
1 хв.

14 жовтня представники опозиційних сил зажадали відставки уряду Азарова, припинення повноважень Верховної Ради та проведення дострокових виборів…

Представники ВО «Свобода», КУН, УНА-УНСО вимагають від Президента України Віктора Януковича припинення політичних репресій, відставки уряду Миколи Азарова, припинення повноважень чинної Верховної Ради, оголошення дострокових парламентських виборів та офіційного визнання ОУН-УПА.

Відповідна резолюція була ухвалена сьогодні у Києві біля пам’ятника Шевченку представниками ВО «Свобода», КУН, УНА-УНСО на мітингу з нагоди свята покрови Пресвятої Богородиці та 69-річчя створення УПА.

Відео дня

Як зазначається у резолюції, сьогодні в Україні «політичні переслідування стали головним інструментом наступу на опозиційні сили», а Україна у зв’язку з цим стрімко перетворюється на «поліцейську державу».

Крім того, у резолюції наголошується, що так звані «реформи» Кабінету міністрів М.Азарова спрямовані на знищення української нації, здачу національних інтересів на міжнародній арені.

Враховуючи ситуацію, яка склалася в Україні, учасники акції звернулися до В.Януковича з вимогами: негайно припинити офіційну політику українофобії, політичні репресії; відправити у відставку уряд Тігіпка-Азарова, припинити достроково повноваження Верховної Ради та оголосити дострокові парламентські вибори, проголосити офіційне визнання ОУН-УПА, оголосити 14 жовтня офіційним державним святом - Днем створення ОУН-УПА.

Деь Покрови у Києві 14 жовтня 2011 фот Андрій КРАВЧЕНКО

 

 

Фото Андрія КРАВЧЕНКА

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся