Янукович на майдані Свободи (фоторепортаж)
Янукович на майдані Свободи (фоторепортаж)

Янукович на майдані Свободи (фоторепортаж)

23:32, 25.09.2007
1 хв.

Лідер Партії регіонів у Харкові пообіцяв слобожанцям "поборотися з чумою", "навести порядок у державі" і "зробити так, щоб 30 вересня стало останнім днем позачергових виборів в Україні"...

З такими словами Віктор ЯНУКОВИЧ звернувся  до харків’ян з трибуни на Майдані Свободи з проханням підтримати на виборах Партію регіонів з тим, щоб навести лад в Україні.

«Ми віримо в те, що простий український народ підтримає Партію регіонів, яка ніколи не обманювала людей, партію, яка довела, що уміє керувати економікою, - сказав В.Янукович.

Відео дня

Давайте ми об’єднаємося і наведемо порядок в державі, і покажемо, хто господар в цій країні: чи ці політикани, популісти і базіки, чи український народ», - сказав він наголосивши, що Партія регіонів йде на вибори, «щоб поборотися з цією чумою».

«Нас ніхто не вчив красиво говорити і це нас відрізняє від них. Сьогодні ми повинні подумати про майбутнє», - сказав В.ЯНУКОВИЧ.

За його словами, всі повинні «зробити так, щоб 30 вересня стало останнім днем позачергових виборів. Щоб їх ніколи більше не було в нашій країні».

Фоторепортаж Андрія Кравченка.

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся