Як відновити капронові колготки - поради / УНИАН

Капронові колготки - красивий елемент гардеробу, який присутній в арсеналі кожної жінки. Однак іноді іноді на колготках утворюються "стрілки", затягування і дірки - доводиться швидко включати кмітливість. УНІАН розповість, як непомітно зашити колготки і приховати порвану ділянку тканини підручними засобами.

Раніше ми говорили про те, як піджати блискавку на сумці або куртці, якщо вона розходиться.

Як прибрати стрілку на капронових колготках - перевірені методи

Досвідчені модниці пропонують цілих п'ять варіантів, як можна приховати стрілки на колготках. Ці поради вам також допоможуть, якщо утворилося затягування на колготках, а прямо зараз зняти їх і вдягти інші не виходить.

Відео дня

Нитки

Ідеальне рішення - непомітно зашити колготки нитками. При цьому, нитки повинні бути синтетичними або бавовняними, а голка - максимально тонкою. Сам процес шиття в даному випадку дуже простий - стібками зашивайте порвані колготки, не пропускаючи жодного міліметра, рухаючись зверху вниз. Якщо зашиваєте ділянку на пальцях або п'яті, то зробіть кілька шарів швів, щоб закріпити матеріал якомога міцніше.

Лак для волосся

Якщо у вашій сумочці знайдеться такий засіб - сміливо ним скористайтеся. Розпороште лак для волосся на відстані 30 см від колготок прямо на дірку або затяжку. "Стрілка" тут же зупиниться - речовини в складі лаку для волосся міцно закріплюють тканину. До речі, такий лайфхак підійде, якщо вам цікаво, як зробити так, щоб колготки не рвалися - перед тим, як надіти їх, попшикайте лаком для волосся - матеріал буде більш стійким до пошкоджень.

Канцелярський клей

Іноді трапляється так, що затягування на колготках утворюється прямо на роботі або під час важливої ділової зустрічі. У такій ситуації можна скористатися звичайним клеєм - ПВА або олівцем.

Обробіть засобом не тільки пошкоджену ділянку, але і края навколо неї - знімати колготки для цього не обов'язково, можна проводити таку процедуру прямо на нозі. Зачекайте, поки клей висохне і сміливо продовжуйте займатися своїми справами.

Лак для нігтів

Звичайно, в епоху популярності гель-лаку, мало хто з жінок фарбує нігті звичайним лаком для нігтів, однак, його все ще можна купити в магазинах косметики. Якщо помітили дірку на колготках, купіть прозорий лак і рясно змастіть їм "стрілку", особливу увагу приділивши тому місцю, де стрілка закінчується. Така хитрість допоможе вам зупинити процес руйнування капрону.

Мило

Для того, щоб врятувати колготки, підійде і звичайне мило - це зручно, якщо під рукою немає жодного з перерахованих вище засобів. Намильте палець і рясно змастіть милом дірку, затяжку або "стрілку" на колготках, захоплюючи края навколо них. До речі, в цих же цілях підійдуть і інші косметичні засоби - гель для душу, шампунь або засіб для миття посуду.

Вас також можуть зацікавити новини: