Що подарувати чоловікові на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Наближається Новий Рік 2023, з яким закінчується найважчий рік в історії незалежної України. Але це не привід відмовлятися від подарунків. Зараз українцям дуже важливо згуртуватися і проявити турботу до близьких. УНІАН поділився ідеями для жінок про те, що подарувати на Новий рік коханому чоловікові.

Затишний подарунок

Чоловікам теж хочеться тепла і затишку. Вони безсумнівно будуть раді подарунку, який зробить їх будні комфортними і затишними. Це може бути термокружка, куменда піжама або халат, плед (звичайний або з рукавами), подушка.

Догляд за собою

Хто сказав, що чоловіки не доглядають за собою і не чепуряться? Багато чоловіків будуть раді аксесуарам, таким як пряжки та ремені. Комусь може сподобатися набір по догляду за бородою і вусами або за взуттям. Дорогий парфум дозволить чоловікові приємно пахнути, а якісний чоловічий крем буде зволожувати шкіру в морози.

Відео дня

Алкогольний подарунок

Цінителям спиртних напоїв сподобаються такі подарунки, як набір для віскі з каменів і склянок, або шейкер для коктейлів. Хорошим подарунком може бути пляшка якісного алкоголю. Якщо дозволяють фінанси, можна подарувати чоловікові міні-бар.

Гра

Якщо чоловік - завзятий геймер, він буде радий новій грі для приставки або ігровий підписці в сервісі Steam. А для того, щоб скоротати час під час відключень світла, можна подарувати чоловікові карткову або інтелектуальну гру, в яку ви потім зможете грати разом.

Подарунок для хобі

Ніхто краще вас не знає хобі і захоплення вашого чоловіка. Якщо йому не вистачає будь-яких пристосувань для його хобі - він буде радий тематичному подарунку. Наприклад, рибалка буде радий набору снастей, а чоловік-кулінар схвалить гриль на вугіллі.

Книга

Коли в українських будинках часто відключають світло, книга допомагає скоротати нудні часи. Якщо ви знаєте улюблених авторів чоловіка - можна попросити у консультанта книжкового магазину підібрати схожі книги для подарунка. Також можна подарувати чоловікові розвиваючу літературу по його професії.

Гаджети

Якщо дозволяють фінанси, гаджети стануть хорошим подарунком в наш технологічний час. Це може бути розумний годинник, аудіосистема або електронна книга.

Вас також можуть зацікавити новини: