Як зрозуміти, що чоловік не хоче серйозних стосунків / фото ua.depositphotos.com

Кожна дівчина на початку стосунків хоче зрозуміти наміри чоловіка. Буває таке, що хлопці одразу говорять про свої бажання, а буває - мовчать заради своєї вигоди. Раніше УНІАН назвав найбільш невірні чоловічі імена, а сьогодні ви дізнаєтеся, як зрозуміти, що стосунків з цими чоловіками не буде.

Він не заявляє про вас

Коли чоловік по-справжньому закоханий, він хоче одразу позначити свою "територію", тобто вас. Тому він моментально починає розповідати про вас своїм друзям, батькам, колегам. Він буде робити все, щоб оточуючі бачили вас разом. Він не боїться проявляти свої почуття на публіці. Якщо ж чоловік цього не робить, то він, швидше за все, в вас не зацікавлений.

Він не ставить серйозних питань

Ще одна ознака, яка може говорити про несерйозне ставлення чоловіка до вас, - це відсутність розмов на серйозні теми. Дівчата, зустрічаючи хлопця своєї мрії, одразу фантазують про їхнє майбутнє весілля і придумують імена дітям. Якщо ж молодий чоловік не підтримує ці розмови і вони його дратують, то краще одразу припиняти з ним спілкування. Це одна з головних ознак, що чоловік не хоче стосунків.

Відео дня

Він не допомагає тобі

Сила дівчини в її слабкості, тому в народі прийнято, що найскладнішу роботу, в тому числі по дому, на себе бере чоловік. Якщо ви не знаєте, як зрозуміти, що він не хоче серйозних стосунків, попросіть його в чомусь вам допомогти. І якщо чоловік знайде привід вам відмовити, - це значить, що він не хоче з вами зустрічатися. Ну, або хоче, але тільки заради своєї вигоди, без серйозних планів на майбутнє.

Сумний минулий досвід

Не секрет, що жінки дуже люблять обговорювати минуле. Адже це ледь не головний їхній аргумент при будь-якій сварці. Погодьтеся, що кожна дівчина часто згадує партнеру його колишніх. Так ось, щоб зрозуміти, що він не хоче серйозних стосунків, вам достатньо поговорити про його минуле. Але будьте тактовними, не нервуйте його і вчасно зупиніться. Якщо у чоловіка вже був один сумний досвід, то навряд чи він захоче його знову повторити, особливо якщо ви схожі на його колишню дівчину.

Подарунки для звітності

Коли чоловік дарує вам подарунки тільки тому, що так треба - це ще одна ознака його несерйозного ставлення до вас. Хлопець, зацікавлений у стосунках з вами, у якого є плани на спільне життя, буде робити вам сюрпризи несподівано і такі, щоб ви запам'ятали їх на все життя. В іншому випадку, він просто хоче вас задобрити, щоб ви не задавали зайвих питань, поки будете насолоджуватися малим.

Раніше УНІАН назвав жіночі імена, яким щастить у стосунках з чоловіками.

Вас також можуть зацікавити новини: