Крем "Зірочка" допоможе вам впоратися з багатьма проблемами / скріншот

Бальзам "Зірочка", який був неймовірно популярний в минулому, але продається і нині, насправді даремно недооцінюється. Він допомагає впоратися з багатьма проблемами, важливо лише знати, куди і як правильно мазати "Зірочку".

Ви будете приємно здивовані, адже існує як мінімум 12 способів застосування бальзаму "Зірочка". Популярна в'єтнамська мазь, яка продається в маленьких баночках, є справжньою "магічною паличкою". Розповідаємо, що можна мазати "Зірочкою", нижче.

Для чого потрібна мазь "Зірочка" - основні способи використання

Від нежиті. Щоб забути про хустинки, просто нанесіть трохи мазі на перенісся і сам ніс, не зачіпаючи слизові. Це важливо, адже багато хто не знає, як використовувати "Зірочку" при нежиті, і намагається змастити нею внутрішню частину носа. Так робити не варто. Просто нанесіть трохи мазі на шкіру, не треба мазати ніздрі.

Відео дня

Від кашлю та застуди. Мазь допомагає впоратися з наслідками промочених ніг та іншими хворобами. Запам'ятовуйте, як використовувати "Зірочку" при кашлі - мазь потрібно нанести на грудну клітку і спину. За ніч вона допоможе впоратися з симптомами хвороб. Щоб зрозуміти, як правильно використовувати "Зірочку" при застуді, вам просто потрібно розгадати головний принцип мазі - вона зігріває та живить корисними речовинами.

Від болю в спині і м'язах. "Зірочка" здатна допомогти, якщо ви перетрудилися або просто невдало потягнули спину. Намажте маззю ділянку, у якій відчуваєте біль. Після цього накрийте це місце чимось теплим, так "Зірочка" швидше подіє.

Для схуднення. Ви будете здивовані дізнавшись, який ефект від "Зірочки" може бути, якщо мазати нею живіт. Змішайте трохи мазі з камфорним спиртом і харчовою содою, а потім нанесіть цю суміш на шкіру. Оберніть живіт плівкою і походіть так декілька годин. За цей час диво-крем почне "спалювати" жир.

Від грибка. Ви можете мазати "Зірочку" між пальцями ніг і нігті, щоб боротися з грибковими інфекціями. Ця мазь ефективно бореться з такою проблемою. Бальзам "Зірочка" для ніг швидко позбудеться від грибка.

Від розтяжок. Якщо ви хочете позбутися від рубців через розтягнуту шкіру на животі або стегнах, або ж інших частинах тіла, нанесіть "Зірочку" на проблемні ділянки перед сном. Найголовніше, не потрібно брати занадто багато крему. Досить тонкого шару.

Від зморшок. Так, диво-крем дійсно може боротися з "заломами" на шкірі. Підійде бальзам "Зірочка" для обличчя тим, хто хоче розгладити зморшки без "уколів краси". Наносьте крем тонким шаром, але не дуже часто. Він може занадто пекти.

Від головного болю. Якщо вас долає мігрень, візьміть трохи "Зірочки" і натріть цим бальзамом скроні. Ви будете приємно здивовані, усього за 10-15 хвилин біль почне вщухати.

Від комах. Який буде ефект від "Зірочки", якщо намазати зап'ястя кремом? Вас перестануть "гризти" комарі і мошки. Замах крему їх відлякає.

Від синців і ударів. Якщо ви сильно вдарилися, спробуйте змішати мазь "Зірочка" з невеликою кількістю солі. Намажте місце, де з'явився синець, дуже швидко він почне "розсмоктуватися". Однак на відкриті рани наносити бальзам не можна, пам'ятайте про це.

Від огрубілої шкіри на ногах і ліктях. Мазь "Зірочка" допоможе вам впоратися з тріщинами і огрубілою шкірою. Просто намажте бальзамом проблемні ділянки на ніч, а до ранку лікті і п'яти стануть дуже м'якими.

Від калюжок на підлозі. Якщо ваш вихованець вирішив задовольняти фізіологічні потреби на килим або прямо посеред коридору - спробуйте його відучити "Зірочкою". Вимийте місце "злочину", а потім намажте його кремом. Різкий запах "відіб'є" усе бажання вихованця справляти там нужду.

Тепер ви знаєте як використовувати "Зірочку" при нежиті і від інших проблем. Корисні лайфхаки спрощують життя. До слова, раніше УНІАН також розповідав, як заточити терку у домашніх умовах. 

Вас також можуть зацікавити новини: