Як очистити енергетику будинку / depositphotos.com

"Погода в домі" - важливий фактор, який впливає на всі процеси життєдіяльності людини. Від того, як ви відчуваєте себе у власній оселі, залежить і ваш стан здоров'я, і фінансове благополуччя, і особисте життя. УНІАН розповість, як зрозуміти, що в будинку погана енергетика і що потім з цим робити.

Раніше ми говорили про те, які речі приносять в будинок бідність і нещастя.

Як дізнатися, чи є в будинку погана енергетика - поради

Фахівці з езотерики кажуть, що далеко не кожна квартира має сприятливу для життя атмосферу. І справа не в тому, скільки людей і в якому статусі там проживають - "засмітити" простір можна як завгодно.

Відео дня

Самі явні ознаки того, що енергетика вашого житла несе тільки негатив, такі:

  • заводяться комахи і шкідники;
  • часто б'ється посуд;
  • домашні тварини виходять з дому або вмирають;
  • губляться речі;
  • кімнатні рослини в'януть і не приживаються;
  • ламається сантехніка або побутові прилади;
  • виникають проблеми з проводкою;
  • при закритих дверях і вікнах відчуваються протяги.

Крім того, в "нехорошій" квартирі люди відчувають себе втомленими і сонними, часто лаються між собою, бачать погані сни, відчувають безпідставний страх або тривогу. В особливо запущених випадках навіть можуть відчувати чиюсь присутність, яку неможливо пояснити словами.

Чому з'являється в будинку важка енергетика

Причин такого явища може бути кілька - по-перше, ми самі "приносимо" з собою негативні емоції, якщо з нами трапляється що-небудь неприємне. По-друге, якщо у вас є звичка тримати вдома чужі речі, то це теж може негативно позначитися на атмосфері житла, адже ви не знаєте, що "бачили" ці предмети. 

Є й інші, більш банальні варіанти - наприклад, заздрісники, які в серцях бажають вам "всього поганого" і програмують ваше життя на негатив. Або ж, якщо ви живете в багатоквартирному будинку, то емоції, почуття і думки всіх сусідів впливають на те, що буде відбуватися у вас - особливо, якщо вони негативні.

Як створити позитивну енергетику в будинку

Для того, щоб очистити свій простір і позбутися від негативного впливу потойбічних сил, вам потрібно, перш за все, почати з себе. Прийміть ванну з морською сіллю, почитайте книгу або подивіться улюблений фільм, вимкніть телефон - в загальному, зосередьтеся на своєму внутрішньому благополуччі і не думайте про інших. Така процедура допоможе вам знайти гармонію і збалансувати енергетичні потоки. Тільки тоді, коли ви самі будете почувати себе добре, можна займатися чищенням квартири.

Як очистити будинок від негативу молитвою і святою водою

Православні віруючі можуть використовувати такий спосіб - він відмінно допомагає прибрати негативну енергію з дому. Вам потрібно взяти склянку святої води і пройти по будинку, читаючи молитву, яку знаєте напам'ять. Під час читання окроплюйте всі предмети в будинку (особливо, кути) водою. Додатково можна підпалити пучки звіробою або полину, обкурюючи ними приміщення, щоб закріпити результат.

Як очистити квартиру від негативу церковною свічкою

Метод такий же, як і в першому варіанті, тільки вам не потрібна вода - краще взяти церковні свічки. Механізм простий - надіньте білі рукавички і запаліть три церковних свічки. Обходьте будинок за годинниковою стрілкою, починаючи з вхідних дверей. Не забувайте висвітлювати полум'ям навіть найдрібніші предмети, а коли дійдете до спальні, приділіть цьому місцю пильну увагу.

Візьміть свічки в праву руку і тричі перехрестите ними ліжко. Після того, як свічки догорять, викиньте їх у сміття і не залишайте вдома. По завершенні ритуалу ретельно вимийте руки з милом і сіллю, щоб змити з них негативну енергію.

Як очистити будинок від негативу сіллю

Це "бабусин спосіб", перевірений роками - сіль вважається потужним очисним засобом. Ви можете зробити соляний розчин (5-7 ст.л солі на 5 л води), перелити його в пульверизатор і обробити квартиру, або ж розставити ємності з сіллю по кутах і затишних місцях житла. М'які меблі і килими можна посипати сіллю, почекати годину, а потім пропилососити або протерти щіткою.

Пам'ятайте про те, що всі дії потрібно виконувати в доброму здоров'ї і зі світлими думками, інакше отримаєте зворотний результат. Крім того, бувають ситуації, коли квартиру очистити не можна - якщо, наприклад, там сталося вбивство, згвалтування або інші страшні речі. Неупокоєна душа буде знову і знову приходити на знайоме їй місце, намагаючись зіпсувати життя новим мешканцям.

Вас також можуть зацікавити новини: