Що притягує бідність в будинок / depositphotos.com

Часто буває так, що матеріальний стан людини залишає бажати кращого - навіть ударна праця не рятує ситуацію. Гроші "витікають крізь пальці", витрати перевищують доходи, а причина такого гнітючого становища не ясна. УНІАН розповість, в яких речах криються головні ознаки злиднів і що робити, щоб перестати "зводити кінці з кінцями".

Раніше ми говорили про те, які речі в будинку приваблюють смерть і невдачі.

Речі в будинку, що видають злидні і залучають бідність

Досвідчені езотерики вважають, що кожен предмет в будинку має свою, унікальну, енергетику. Вона може позитивно або негативно впливати на людину і сфери її життя, "притягаючи" або удачу, або горе. Ми зібрали список з 5 небезпечних предметів, від яких потрібно позбутися, якщо не хочете рахувати копійки.

Відео дня

Речі з "мертвою" енергією

До них відносяться штучні або засушені квіти, колекції комах, опудала тварин, вироби з метеликів, роги або шкури на стінах, а також інші предмети, зроблені з колись живої істоти. Вся справа в тому, що Боже створіння жило і здравствувало, поки його не вбили заради розваги. Тепер, перебуваючи у вашому домі, воно несе енергетику смерті і ні про яке благополуччя, в тому числі фінансове, мови йти не може.

Годинник, що зупинився

Згідно езотеричним писанням, будь-який механізм, який відміряє час - це двигун всього живого на Землі. Як тільки він зупиняється, це тягне за собою і зупинку важливих життєвих процесів. Енергія, що била ключем, застоюється, як і ваш розвиток в тій чи іншій галузі. Тому якщо у вас є годинник, в якому можна змінити батарейку - зробіть це, а зламаний і той, що не піддєаться ремонту, краще зовсім викинути.

Сміття і старий мотлох

Циркуляція енергії в будинку повинна бути вільною - про це говорять всі маги і духовні цілителі. Якщо у вашій квартирі накопичилося занадто багато речей, то енергетичні потоки не можуть проходити вільно, а значить, будь-які благі можливості для вас "застрягнуть" у вантажі цих предметів. Якщо не хочете, щоб у вашому гаманці утворилася "діра", викидайте непотрібний мотлох.

Зламані речі

Тут логіка така ж, як і в ситуації з засохлими рослинами - працюючий механізм "віддає" в світ живу енергію, він функціонує і уособлює рух вперед. Як тільки він ламається і зупиняється, тут же ваше особисте життя перетворюється на статику. Динаміки і розвитку не буде, якщо у вашому будинку повно битих чашок і тарілок, зламаних шаф або кранів, що протікають. Так само, як капає вода з крана - так само будуть капати і гроші, тільки з вашої кишені, а не в неї.

Розбиті дзеркала і скло

Про те, що в будинку не можна зберігати розбите дзеркало, знають абсолютно всі. Нюанс в іншому - мало хто до кінця розуміє причину. УНІАН з'ясував - дзеркало давно вважається порталом в потойбічний світ і, якщо воно тріснуло, значить негативна енергія і всілякі злі сутності можуть легко проникнути в світ живих. Разом з собою вони принесуть господарям житла страждання, горе і розруху, а в деяких випадках навіть смерть. Якщо довго виглядати в таке дзеркало, то ваше життя трісне так само, як і скло, що відображає і спотворює все, що воно "бачить".

Вас також можуть зацікавити новини: