Для чого потрібні вологі серветки в машинці / depositphotos.com

Якісне прання - невід'ємний процес прибирання в будинку. Часто буває так, що на речах після прання залишаються шерсть, волосся або катишки. Прибрати їх можна за допомогою тканинних серветок. УНІАН розповість, який він - простий лайфхак з вологими серветками і пральною машиною, який помітно спростить процес прання для вас.

Раніше ми говорили про те, навіщо потрібен лавровий лист в пральній машині.

Пастка для сміття в пральній машині - секрети прання

Для того, щоб зібрати шерсть, волосся або катишки з одягу (особливо, темного) вам потрібно взяти кілька штук звичайних вологих серветок і покласти кілька штук в барабан пральної машини разом з речами. Під час процесу прання серветка буде хаотично переміщатися по барабану, збираючи на себе все сміття. Коли ви дістанете речі, то побачите, що волосся, шерсть, катишки і інші зайві елементи побуту залишилися на серветці.

Відео дня

Які серветки класти в пральну машину - нюанси

Такий простий і зрозумілий спосіб має свої особливості - важливо правильно вибрати серветки, щоб отримати бажаний результат:

  • купуйте щільні серветки, інакше вони порвуться в барабані;
  • не використовуйте серветки з різкими ароматами;
  • найкраще брати для таких цілей антибактеріальні серветки.

Очевидно, але факт - повторно класти вологу серветку в барабан пральної машинки не варто. Це одноразове пристосування, яке двічі сміття вже не збере. Також ви можете використовувати кілька серветок - але не більше трьох.

Вас також можуть зацікавити новини: