Павло Глоба дав новий астрологічний прогноз на 2019 рік / фото rabstol.net

В 2019 році в зодіакальному прогнозі декому буде особливо щастити в роботі та в бізнесі, заявив астролог.

За словами Павла Глоби, на три знаки Зодіаку в 2019 році чекає біла смуга, передає "Главред".

Людям, народженим під знаком Тільця, зірки покажуть своє розташування: щастя і везіння будуть на їхньому боці. Особливо слід звернути увагу на перше півріччя: переважна більшість починань у цей період дасть щедрі плоди й фантастичні результати. Гаманець Тільців в 2019 році також не буде порожнім, адже фінансову підтримку забезпечить Плутон.

Відео дня

Читайте також"Не ходять наліво": астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку

Для Дів 2019 рік подарує успіх у всіх сферах життя. Як зазначає астролог Павло Глоба, у першому півріччі є шанс реалізувати всі свої плани і мрії. Для планомірного досягнення успіху варто звернути увагу на складання карти успіху, що допоможе добитися успіху й у фінансовій сфері.

І нарешті для Скорпіонів нинішній рік може стати одним з найбільш успішних. Адже турботливий Марс обдарує своїх підопічних у першому півріччі величезним запасом енергії та сил, а протягом всього року протегувати Скорпіонам буде Плутон. Однак астролог Павло Глоба попередив, що у перші три місяці 2019 року можуть підстерігати несподівані перешкоди, однак їхнє подолання обіцяє фантастичні досягнення, пише godvgodu.ru.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що в 2019 році представникам чотирьох знаків Зодіаку потрібно бути уважними до здоров'я. Це Риби, Діва, Рак і Тілець.