Для багатьох людей цей тиждень стане часом змін і нових можливостей / фото slovofraza.com

Ті з нас, хто втомився топтатись на місці в марних спробах внести динаміку в своє життя, цього тижня отримають шанс до руху вперед. 17 квітня планета комунікацій та інтелекту Меркурій вирветься нарешті з в'язких обіймів Риб, де він плавав з 10 лютого, і увірветься в динамічний знак Овна. Бізнес стрімко почне рухатися вперед. Прискоряться всі процеси зв'язку, навчання, бізнесу, торгівлі.

Нас захлисне інформаційний та інтелектуальний вихор емоцій — будуть народжуватися сміливі ідеї, розгорнеться бурхливе спілкування. Але на рівні конкретних справ і подій може докучати суб'єктивізм і імпульсивність, передає ТСН.

Наприкінці тижня зміниться характер ще однієї сфери нашого життя: 20 квітня Венера переходить у знак Овна. Разом з буйним розквітом природи яскравіше заграють фарби всіх венеріанських тим.

Відео дня

Читайте такожЛобода без бюстгальтера засвітила грудей в Instagram (фото)

Нас надихне відверта і гостра естетика. Жінки стануть більш помітними і сексуально виразними. Для ініціативних і діяльних бізнес-леді настане золотий період. Венера в Овні заявить про народження палких любовних романів, але водночас принесе бурхливі з'ясування стосунків. Після 20 квітня знайти спільну мову буде важче — кожен з нас схильний чути і розуміти лише себе.

Втім, тема взаємовідносин голосно заявить про себе напередодні — в повний місяць. Повний місяць відбудеться в останньому градус Овна і Ваг 19 квітня, розгорнувши картину особистих і партнерських відносин, що йде корінням в далеке минуле. Можливо, проявляться доленосні обставини минулої осені.

І навіть якщо мова піде про остаточний розрив взаємин, правильніше було б сприйняти ситуацію через призму оновлення почуттів і цінностей, початку нового етапу. На цьому наполягає Уран, який грає першу скрипку квітневого повного місяця.

20 квітня наші гучні войовничі пориви спробує приглушити Сонце, входячи в врівноважений знак Тельця. Воно заведе нас на справи земні, практичні, неквапливі і фундаментальні. У цей період стають актуальними фінансові, господарські теми, питання нерухомості, власності, охорони природи, прикладна творчість.

ВАЖЛИВІ ДАТИ ТИЖНЯ

Час для рутинної роботи, піклування про здоров'я, правильному харчуванні, наведення порядку в навколишньому просторі — 15 -17 квітня.

Час гармонізації взаємовідносин, світської активності, інтересу до краси і мистецтву — 17-19 квітня.

Час розв'язання фінансових питань, уваги психологічному стану — 19-21 квітня.

Час інтересу до проблем суспільства, освіти, подорожей — 21 квітня після 18 годин.

Періоди холостого Місяця: 15 квітня до 13-14; 17 квітня — до 14-23; 19 квітня — з 14-13 до 15-41; 21 квітня — з 7-00 до 19-00. На цьому тижні буде кілька коротких зупинок, що пропонують нам відволіктися від важливих справ і налаштуватися на нові думки.

Читайте також"Схожа на Леонтьєва": Лорак без штанів показала кадр з нового кліпу (відео)

Яскравий, змістовний день — 15 квітня. Розум дружить з почуттями. Спалахують любовні пристрасті. Хороше чуття до успішних фінансових операцій. Але є небезпека дратівливості і розтрат.

Час невиправданих очікувань, матеріальних втрат — 16 квітня. Втім, цей аспект міг програтися ще вчора, його вплив триватиме до кінця тижня.

Емоційно нестійкий час — 17 квітня, до обіду. Небажаний період для спілкування, з'ясування стосунків, особливо з жінками. А причина — в ранковій опозиції Місяця з Венерою: не дружать дві жіночі планети. До обіду жінки можуть надходити дуже практично або відчувати себе нелюбими, через це страждати. А вдень Місяць конфліктує з Меркурієм. Емоції біжать попереду розуму. Тому варто подвоїти політкоректність у спілкуванні, а краще утриматися від важливих контактів.

Особливий день — 19 квітня. Сьогодні — повний місяць. Нагадаю, що кожне повний місяць — це період високої енергетики, коли наші емоції не можуть дружити з розумом. Не марнуйте сили даремно. Будьте уважні один до одного.

Кризовий період тижня — 20 і 21 квітня. У ці дні Місяць проходить по Скорпіону, загострюючи і погіршує наше сприйняття дійсності, часто формуючи руйнівні і конфліктні настрої.