Астролог зазначив, що артист вже найближчим часом буде згортати свою творчу діяльність і замість цього займеться політикою / фото УНІАН

Лідеру гурту "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку 14 травня виповнюється 44 роки. Астролог Влад Росс склав гороскоп для відомого співака.

"Судячи з річним гороскопом артиста, який включиться в день його народження, рік буде сприяти ідеологічному просуванню Вакарчука і зростанню його популярності. Цілком ймовірно, що співак створить небудь своє політичний рух, або партію – політичну силу, яка увійде в парламент нового скликання", - розповів Росс в коментарі Главреду.

Читайте такожГороскоп на тиждень 13-19 травня: астролог назвавши головні небезпеки цього періоду

Відео дня

За словами астролога, найбільш вдала комбінація зірок для цього складається у Вакарчука восени 2019 року.

"Якщо будуть дострокові парламентські вибори, то шансів увійти в Раду зі своєю політичною силою у нього буде мало, але вони є. В цілому, судячи з гороскопом Святослава Вакарчука, досить велика ймовірність, що він стане народним депутатом", - зазначив Росс.

Астролог зазначив, що артист вже найближчим часом буде згортати свою творчу діяльність і замість цього займеться політикою.

"У нього відкривається будинок політичної кар'єри – Дев'ятий будинок гороскопа, а також Десятий будинок, що в сумі обіцяє піднесення Вакарчука, отримання певної влади, а також здатність проявити себе у важливих ситуаціях для рідної країни. У цьому плані у Вакарчука будуть хороші можливості", - пояснив він.

За його прогнозами, рано чи пізно Вакарчук все одно буде займатися політикою.

"Якщо в гороскопі у людини в одному знаку сходяться Місяць і Сатурн, що є в гороскопі Вакарчука, рано чи пізно ця людина починається займатися політичною діяльністю. До речі, саме така сама комбінація планет є і в гороскопі нового президента України Володимира Зеленського", - резюмував він.