Астролог розповів, що чекає на нас на цьому тижні / фото з відкритих джерел

Астролог Павло Глоба склав гороскоп для представників всіх знаків Зодіаку на тиждень з 13 по 19 травня.

При цьому він виділив знаки Зодіаку, яким, за його прогнозами, буде нелегко в цей період, пише SlovoFraza.

Овен

В Овнів цей тиждень - час обережності й фінансової активності. Багато фінансових кроків будуть вимушеними, тому бажано зробити кожне приміщення максимально придатним для роботи та інтелектуальної діяльності, каже астролог. За його словами, в любовній сфері настає період затишшя.

Відео дня

Тілець

У Тільців буде нервовий і динамічний тиждень, тому можливі проблеми з настроєм, зі сном, йдеться в астропрогнозі. Втома і негатив мають властивість накопичуватися, тому необхідно знаходити час для релаксу.

"Можливі матеріальні втрати й труднощі в спілкуванні, але їх буде легко перебороти", - розповів Павло Глоба.

Читайте такожГороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: вдалий період для Лева й попередження для Овна

Ваги

Найбільш небезпечний та неприємний день — 15 число, прогнозує астролог. У середу доведеться бути обережнішими і розважливими, конфлікти можуть принести багато проблем.

"Взагалі, у цілому на тижні з'явиться схильність до імпульсивності, тож краще нікого не провокувати і не відповідати на негатив негативом. У коханні бажано не приймати ризикованих рішень", - йдеться в астропрогнозі. Глоба рекомендує не вступати в суперечки, а також не звертати уваги на чутки й плітки.

Стрілець

На цьому тижні можливі сплески негативної енергії, які будуть відображатися на настрої Стрільців, каже астролог. 15 і 16 числа зросте допитливість представників цього Знаку, тому корисно буде зайнятися навчанням та отриманням знань, навичок.

Раніше астрологи склали гороскоп на весну-літо 2019 і назвали знаки Зодіаку, яким пощастить.